Make your own free website on Tripod.com

Algemene informatie St. Gregorius

Muziekvereniging St. Gregorius is opgericht in 1929 in het Westlandse dorpje Kwintsheul. De vereniging heeft gouden tijden beleefd in de jaren '50 en '60 en is nu na een korte dip weer op de weg terug. De vereniging is jong en bruisend; dat is onder meer te zien aan het grote aantal jeugdleden.
De vereniging bestaat uit drie geledingen: de harmonie, de drumband en de majoretten. Het leerlingenorkest resorteert officieel onder de opleiding, maar trekt natuurlijk zijn leden uit potentiŽle harmonieleden. Daarnaast zijn er een aantal drummers actief bij dit orkest.
Momenteel wordt binnen de muziekvereniging gewerkt aan een beleidsplan, om de vereniging ook op andere vlakken op het goede spoor te brengen. In dit beleidsplan wordt naast de nodige financiŽle zaken aandacht besteed aan het muzikale niveau van de harmonie en het leerlingenorkest, de vorming van de nieuwe drumband en de verdere uitbouw van de majorettenpelotons. Ook de samenwerking tussen de verschillende onderdelen komt aan bod.
Het enige dat de vereniging momenteel ontbeert, is een sponsor die wil zorgen voor de broodnodige financiŽle armslag bij de vereniging. Weliswaar wordt het leerlingenorkest momenteel gesponsord door de Heulse pastoor, toch is het handig om een grote sponsor te vinden, die ons wil helpen aan het mogelijk maken van het beleidsplan.
Bent u geÔnteresseerd, kunt u natuurlijk altijd een email aan ons sturen...

Terug naar index
Created: 30-12-97 Updated: 31-12-97